pondělí 12. března 2012

Tak nějak......

Dnes jsem měla vzpomínkový den.Jsem už nějaký ten pátek na světě a tak se mi vybavily vzpomínky,na ty stovky lidí co jsem  měla  možnost potkat a poznat.
Byly doby těžké i velmi dobré...stejně tak jako jsem poznala lidi skvělé,zajímavé i některé ty co zanechají jen smutné vzpomínky.Za ta léta se mění priority,touhy i přání,,mění se lidé kolem nás ,stejně jako celý svět.Nemůžu říct že bych něčeho litovala.Vychovala jsem s mužem tři děti ,které mám velmi ráda,děkuji i svým rodičům za vše co mě v životě dali a jsem ráda že jsou stále ještě se mnou.
Mám ráda společnost,nejsem samotářka a dá se říct že v lidi dost věřím.Bohužel stane se že se dá i zmýlit a pakliže se to týká ,,přátel" či kamarádů o to víc to zasáhne.
Nemám ráda povýšenost,aroganci a přetvářku..ubíjí to veškerou důvěru i vztahy ale proti lidské zlobě se bránit nedá ,nedá se ani utéct,zůstává to jako trny v srdci.Bohužel i to patří k životu.,.
A tak těm lidičkám,známým i neznámým co sem najuknou,a kteří mají v sobě dobré srdce,na tváři umí vykouzlit úsměv ,podat ruku či říct pěkné slovo posílám tuto květinku.pro štěstí.A jsem moc ráda že  jsou.

2 komentáře: